Europa Conference League

Λουτσέσκου: «Πολύ σημαντικό επίτευγμα για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν περιχαρής για την επική πρόκριση του ΠΑΟΚ, λέγοντας πως πρόκειται για μία μαγική σεζόν για την ομάδα του.

Μαγική χαρακτήρισε τη σεζόν που διανύει ο ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά την επική πρόκριση της ομάδας του επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε πως η πρόκριση στα προημιτελικά για τον «δικέφαλο του βορρά» είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα, τόσο για την ομάδα όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Ήταν ένα πλάνο του να δώσουμε τα πάντα, να επιστρέψουμε, να παλέψουμε, να αντιδράσουμε, να έχουμε στο παιχνίδι μας αυτοπεποίθηση και την πίστη ότι μπορούμε να προκριθούμε στα προημιτελικά του Europa Conference League. Είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς το καταφέραμε και πριν δύο χρόνια και το λέγαμε συνεχώς στους παίκτες», είπε αρχικά ο Ρουμάνος προπονητής.

«Ο κόσμος πρέπει να είναι διαρκώς δίπλα μας, όπως και είναι, και στις καλές στιγμές και στις κακές στιγμές. Είναι μια μαγική σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Είμαστε άνθρωποι, πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο, αλλά μπορεί να γίνουν και λάθη», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x